facebook tracking
Avdelning

Delivery

Connect

I vår snabbt växande leveransavdeling arbetar idag cirka 25 medarbetare. Vi expanderar nu kraftigt och söker efter nya engagerade medarbetare som vill vara med på en tillväxt resa.

Amesto Solutions har ett unikt erbjudande och vi är den tänkta ledaren när det kommer till att skapa insikt, automatiserade processer och optimala dataflöden för svenska SMB-bolag.

Vi hjälper våra kunder att designa de bästa processerna med de bästa digitala lösningarna och framtidssäkrade system från ledande nordiska leverantörer med fokus på molnbaserade system. System som optimerar och automatiserar. System som skapar de smartaste digitala processerna för den moderna kunden. System som är tillgängliga, säkra och klarar stora datamängder. Vi arbetar också med egna lösningar som förstärker kundens funktion och nytta av systemen.    

Våra verksamhetskonsulter arbetar med rådgivning och systemimplementation hos våra kunder, hela tiden med fokus på vår vision "Simplifying Business"!

De områden vi arbetar inom är: affärssystem, säljstödsystem, personal- och talanghanteringssytem samt systemutveckling och projektledning.

Kärnan i våra leveranser är baserade på lösningar och systemplattformar från Visma Software, SuperOffice och Sympa.

Arbetsplats och kultur

Vår vision är "Life is now, work somewhere awesome"

Vår mission är "Simplifying Business"

Det viktigaste för oss är att medarbetarna ska trivas och utvecklas i sina roller för att i sin tur kunna leverera så bra, automatiserande och effektiviserande lösningar för våra kunder som möjligt.

Som anställd på Amesto Solutions har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: erkännande, kundupplevelse och engagemang.

 

Jobbar du redan på Amesto Solutions?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@amesto.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor