Avdelning

Customer Care

Connect

Customer Care är en nordisk avdelning inom Amesto Solutions med lokala förankringar. Verksamheten består av tre team med sin unika specialitet. Detta för att ge våra kunder den allra bästa kundupplevelsen. Här har vi har ett tydligt fokus på relation och vår ambition är att vara en opartisk partner till våra kunder samtidigt som vi är nära förankrade till Amestos övriga verksamhet. Tillsammans med sälj och leverans fullbordar vi hjulet som definierar en ständigt pågående kundrelation.

 

Den första gruppen, Service, ger kunderna service och support och hanterar de eventuella problem eller frågor som uppkommer. Dessutom arbetar vi med sådant som dispatch-hantering, linjesupport, eskalering och SLA.

 

Den andra gruppen, Backoffice, hanterar det som sker lite mer i bakgrunden, som exempelvis fakturafrågor. Här är fokus att allt skall vara både smidigt, tydligt, glasklart och problemfritt i vår dialog med våra kunder. För ändamålet har vi också skapat konceptet Amesto One Voice, som syftar till att säkra en god dialog med kunderna både när vi har svar på kundernas frågor och medan vi väntar på att hitta svaret.

 

Customer Care arbetar med tydlighet, förutsägbarhet och transparens och verkar för att skapa en stabil och trygg relation med Amestos alla olika kunder, stora som mindre. Vi värdesätter våra anställda lika högt som våra kunder och menar att vägen till kundens hjärta går genom vår mest värdefulla resurs, dvs våra anställda. Vi mäter vår framgång med hjälp av olika nyckeltal, bl a NPS-undersökningar.

 

På Amesto Customer Care jobbar vi 100% ärendestyrt och med bas i GDPR.


Connect

Connect with us to stay up to date on new openings.

All jobs

Arbetsplats och kultur

Vår vision är "Life is now, work somewhere awesome"

Vår mission är "Simplifying Business"

Det viktigaste för oss är att medarbetarna ska trivas och utvecklas i sina roller för att i sin tur kunna leverera så bra, automatiserande och effektiviserande lösningar för våra kunder som möjligt.

Som anställd på Amesto Solutions har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: erkännande, kundupplevelse och engagemang.

 

Varför borde du jobba hos oss?

  • Träning och rörelse

    Vi tycker om friska och pigga kollegor, därför har vi ett rejält friskvårdsbidrag och bra deals med gym i närheten av våra kontor.

  • Personlig utveckling

    Då vi är ett snabbväxande bolag så låter vi alla som jobbar hos oss ta ett stort ansvar och ta sig an spännande uppgifter. Fyra av fem chefer hos oss har rekryterats internt.

  • Schyssta kontorslokaler

    Vårt kontor i Stockholm ligger på Södermalm, kontoret i Göteborg återfinns i nybyggda Sillfabriken och i Malmö är vi grannar med Turning Torso. För oss är det viktigt att det är lätt att ta sig till kontorslokaler som man trivs i. På riktigt!

Rosenlundsgatan 54, vån 2
118 63 Stockholm Directions View page

Göteborg

Banehagsliden 2
414 51 Göteborg Directions View page

Malmö

Västra Varvsgatan 19
211 19 Malmö Directions View page

Already working at Amesto Solutions Sverige?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@amesto.se
Teamtailor

Career site by Teamtailor